lørdag den 21. februar 2015

Iben Ericas chokolademousse


 
Iben Erica er en stor inspirationskilde og hun er kvinden bag denne chokolademousse.
 
 
Du skal bruge:
 
1/2 liter piskefløde
100 gram chokolade (80%)
2 æg (økologiske eller pasteuriseret)
 
Smelt chokoladen over vandbad og lad det køle lidt af.
Pisk fløden stiv.
Rør æggene i chokoladen - der skal røres godt med håndmixer.
Bland lidt flødeskum i chokolademassen og bland massen i flødeskummet.
Hæld det i en skål eller i (4) portionsskåle og stil det i køleskabet i 3-4 timer og gerne natten over (det er svært, for det smager godt ;-))
Jeg spiste det som det var, men tænker at det kan blive fint (til gæster) med en klat flødeskum og måske lidt frysetørret hindbær eller friske hindbær.
Tror også jeg vil prøve at lave det med orangechokolade en dag.
Og jeg har hørt at det smager godt med Armaretto i også ;-)
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar